Продавець Інтернет-магазин "Brettani" розвиває свій бізнес на Prom.ua 4 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
987 відгуків
Інтернет-магазин "Brettani"
+380 (97) 132-44-28
Кошик
влево
  • Пітчер молочник APS 600 мл., фото 3
  • Пітчер молочник APS 600 мл., фото 4
  • Пітчер молочник APS 600 мл., фото 5
  • Пітчер молочник APS 600 мл., фото 6
вправо
Пітчер молочник APS 600 мл.

Пітчер молочник APS 600 мл.

  • В наявності
  • Код: 15824(BRT)

1 163 ₴

+380 (97) 132-44-28
Артем (Менеджер)
повернення товару протягом 14 днів безкоштовно
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Пітчер молочник APS 600 мл.
Пітчер молочник APS 600 мл.В наявності
1 163 ₴
+380 (97) 132-44-28
Артем (Менеджер)
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Пітчер молочник APS 600 мл. Полірований (всередині матовий) Зроблений цей пітчер із полірованої нержавіючої сталі. Носик пітчера зроблений спеціально для зручного наливання молока в чашку, добре підходить для лате-арт. Таким пітчером зручно малювати. Тонкий струмінь дає змогу мати дуже точний малюнок. Піичер (або молочник) — один із головних інструментів бариста. Загальні характеристики Пітчера Об'єм: 600 мл. Матеріал: Полірована нержавчіюча сталь Зливний носик: Так Ручка: Так Підходить для Лате-арт: Так Для чого потрібен пітчер Пітчер потрібен для приготування кавових напоїв із молоком, до свіжоприготовленого еспресо додають збите молоко або молочну піну. Бариста збиває молоко трубкою для виведення пари, безпосередньо перед подаванням напою. І пітчер — оптимальний посуд для приготування молочної піни. Для виготовлення пітчерів використовують переважно метал через його гарну теплопровідність, хоча трапляються також пітчери з алюмінію, кераміки, скла та пластику, але вони менш надійні. Гарна теплопровідність дуже важлива, оскільки процес приготування пінки безпосередньо пов'язаний із контролем температури молока: воно має нагрітися, але не закипіти. Як вибрати правильний пітчер для молока Під час вибору пітчера насамперед дивіться на товщину стінок. Бариста з досвідом віддають перевагу пітчерам із товстими стінками. Вони набагато повільніше прогріваються, що дасть Вам змогу збивати піну довше та контролювати температуру. Пітчери бувають найрізноманітніших об'ємів — від 120 мл. до 1 літра, , але за будь-якого обсягу небажано наповнювати пітчера більш ніж на половину. Для бариста дуже форма та розмір носика пітчера. Формування тонкого ламінарного струменя збитого молока дуже важливе для красивого лате-арту.
Основні атрибути
Країна виробникНімеччина
ТипПічер
Користувацькі характеристики
КолірМеталлік
  • Ціна: 1 163 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner